Om du är konstnär

Om du är konstnär och vill bidra med ett verk till klimatsalongen i Sundsvall eller på en annan ort så finns det ett ansökningsformulär du kan fylla i. Hittills har alla som sökt kommit med, det har varit konstnärer i alla åldrar och på alla nivåer. Olika tekniker och material är välkomna och du behöver inte låsa dig till klimatfrågan om du inte vill.

Intäkterna går till för året utvalda miljö och klimatorganisationer.

Om du vill engagera dig

Om du skulle vilja hjälpa till på något sätt med arrangemanget av konstsalongen i Sundsvall så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi kommer behöva hjälp med finansiering, belysning, marknadsföring, dokumentation, aktiviteter/föredrag mm.

Läs mer här

Klimatsalongen har en egen hemsida där du kan läsa om föregående års evenemang och konstauktioner för miljö och klimat. Där kommer du även att kunna se årets bidrag till konstauktionen online den 14-17 oktober.

Besök den här: www.klimatsalongen.se